VHS Motorsport

Opplev Formel 1

by on Sep.20, 2021, under Formel 1

Interessen for Formel 1 har skutt i været etter Netflix-suksessen Drive to Survive. Formel 1 sirkuset har etablert seg som et eksklusivt gode. Det er enorme summer involvert i sporten, både på sponsorsiden og når det gjelder lønninger. Og som de sier; Fart og spenning er best i virkeligheten.

F1 i Abu Dhabi

I November hvert år arrangeres løpet i Abu Dhabi. Løpet i de forente arabiske emirater er et av sirkusets mest kjente. Det storslåtte løpet lar deg kjenne varmen fra bilene og vibrasjonene gjennom publikum. Abu Dhabi Grand Prix er løpet som avslutter Grand Prix-sesongen og anses dermed som en høydare.

F1 kom for første gang til Abu Dhabi i 2007. Her ble det annonsert at fra og med 2009 skulle løpene i Abu Dhabi ta del i Grand Prix-serien. Reiser du hit for å oppleve den elektriske stemningen garanteres du å få en opplevelse for livet. Det unike med denne banen er at løpene kjøres i mot klokken. Dette gjør løpet til et av de mest spennende i sirkuset. Løpet kjøres på dagtid og kveld. Kom å kjenn hvor mektig stadion er når lyskasterene slår ned på banen. Opplev 55 heseblesende runder med en gjennomsnittshastighet på 190 km/t.