VHS Motorsport

Formel 1 og minner for livet ved Autódromo Hermanos Rodríguez

by on Jan.25, 2022, under Formel 1

Formel 1 er verdens mest prestisjetunge motorsport. Verdens beste sjåfører konkurrerer med de raskeste og mest avanserte bilene på de mest legendariske banene omkring hele verden. 2022 sesongen ligger an til å bygge på spenningen fra 2021 og bli enda mer spennende.

2022-sesongen

2021-2022 sesongen er kanskje den mest spennende sesongen på lange tider. Duellen mellom Lewis Hamilton og Max Verstappen var et fyrverkeri av god kjøring, engasjerende dueller og konkurranse mellom to store profiler. Hvis 2022-2023-sesongen blir halvparten så spennende, kaotisk og energisk, så vil alle motorsportfanatikere virkelig få noe å glede seg til. Formel 1 er virkelig mer relevant og spennende enn noensinne. Det blir spennende å følge kometen Max Verstappen og se om han kan bli like synonymt med Formel1 som Michael Schumacher og Lewis Hamilton har blitt.

Hermanos Rodríguez

Harmanos Rodríguez er kjent for å tilby en av de beste atmosfærene i hele Formel 1-sirkuset. Tett på begivenhetene byr banen på fantastiske opplevelser for alle tilskuere. Siden Hermanos Rodríguez ligger i Mexico City er det også uendelige muligheter for å oppleve mexicansk kultur. Nå har du mulighet til å oppleve både det fantastiske Formel 1-sirkuset og den unike og spennende byen Mexico City. Les mer på nettet hvordan du gjør det.